На українсько-білоруському кордоні виявлено контрабандний тютюн

НАЗАД
12 жовтня 2017 12:19

При відпрацюванні інформації прикордонних оперативних підрозділів було припинено чергову спробу незаконного переміщення 16 ящиків безакцизних сигарет «Магнат» і «NZ» білоруського виробництва.

Співробітники Держприкордонслужби України у тісній взаємодії з усіма правоохоронними органами продовжують проводити комплекс заходів по протидії незаконному переміщенню тютюнових виробів через державний кордон України в обхід пунктів пропуску. В цьому напрямку співробітники оперативно-розшукових підрозділів прикордонного відомства встановлюють причетність осіб до цього виду протиправної діяльності, що дає змогу діяти охоронцям кордону на упередження та не допустити потрапляння безакцизних тютюнових виробів до України.

Так, днями на ділянці відповідальності відділу «Піща», що у Шацькому районі Волині, при відпрацюванні інформації прикордонних оперативних підрозділів було припинено чергову спробу незаконного переміщення 16 ящиків безакцизних сигарет «Магнат» і «NZ» білоруського виробництва. Їх затримали між пунктом пропуску «Пулемець» та державним кордоном.

А у Ратнівському районі Волині поблизу кордону біля дороги до пункту пропуску «Доманове» було виявлено 5 господарських сумок з безакцизними сигаретами «NZ».

В обох випадках організатори контрабандної діяльності, використовуючи особливості розташування пунктів пропуску і відстані між ними та державним кордоном, завозять куриво на територію нашої країни і в подальшому намагаються дрібними партіями пронести їх повз встановлених місць прикордонно-митного оформлення. 

Наразі встановлюється коло всіх причетних до незаконних оборудок осіб, а майже 10 тисяч пачок тютюнових виробів будуть передані органам фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси