На тимчасово окупованій території АР Крим в російських контрольних служб не працює база даних, через що обмежено перетин адмінмежі

НАЗАД
24 лютого 2016 14:51

За інформацією громадян України, які перетинають адміністративну межу з АР Кримом, на так званих пропускних пунктах, де перебувають російські окупаційні служби, навпроти контрольних пунктів «Чонг

За інформацією громадян України, які перетинають адміністративну межу з АР Кримом, на так званих пропускних пунктах, де перебувають російські окупаційні служби, навпроти контрольних пунктів «Чонгар» та «Каланчак» вийшла з ладу митна електронна система даних. Через це на тимчасово окуповану територію не пропускають транспортні засоби, що зареєстровані на материковій частині України.

На даний час черг перед українськими контрольними пунктами немає. Загалом в нейтральній зоні знаходиться близько 50 транспортних засобів, що чекають на оформлення.

Прикордонники Херсонського та Бердянського загону попереджають про можливі незручності після перетину українських пунктів в бік АР Крим.

Про поновлення руху автомобілів буде повідомлено додатково.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси