На Тернопільщині вручили державну нагороду батькам полеглого воїна-прикордонника

НАЗАД
12 червня 2024 11:34

Петро Галасіс був солдатом, інспектором-кінологом, в одному із підрозділів Чернігівського прикордонного загону імені князя Володимира Великого. Мужньо стояв на захисті України. Був відданий народу України, вірний Конституційному обов’язку, справі охорони державного кордону.

На превеликий жаль, 13 травня 2023 року, у районі населеного пункту Мхи Чернігівської області, намагаючись евакуювати побратимів, прикордонник отримав поранення, несумісні з життям і загинув, гідно виконуючи свій військовий обов’язок.

Керівництво та персонал Національної академії Державної прикордонної служби України відвідали родину полеглого воїна у селі Постолівка на Тернопільщині. На могилі Петра Галасіса провели поминальний молебень. Також згадали кожного і кожну, хто боровся за нашу свободу та незалежність і віддав найдорожче – життя.

Петра Галасіса посмертно нагороджено медаллю «Захиснику Вітчизни». Заступник ректора Національної академії Держприкордонслужби України полковник Павло Лисак вручив державну нагороду батькам загиблого прикордонника.

Вічна пам’ять та слава Герою!

Навіки в боргу!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси