На території Білорусі відбулися заходи по перепохованню останків загиблого в Україні у 1941 році прикордонника

НАЗАД
20 червня 2018 09:45

Траурна церемонія відбулася учора, 19 червня 2018 року, на території Храму Різдва Пресвятої Богородиці в н.п.Тарасове Мінської області.

Учора на території Білорусі відбулися заходи по перепохованню останків прикордонника - молодшого сержанта Тимофія Андрійовича Морозова, який влітку 1941 року під час другої світової війни загинув на території України.

Нагадаємо, 6 червня, на українсько-білоруському кордоні, між пунктами пропуску «Нові Яриловичі» - «Нова Гута» Державною прикордонною службою України в урочистій обстановці останки прикордонника-білоруса були передані Державному прикордонному комітету Республіки Білорусь.

Траурна церемонія відбулася учора, 19 червня 2018 року, на території Храму Різдва Пресвятої Богородиці в н.п.Тарасове Мінської області.

У церемонії взяли участь Митрополит Мінський і Заславський Павло, Патріарший Екзарх всієї Білорусі, заступник Голови Держприкордонкомітету Республіки Білорусь Володимир Моїсеєнко, представники Посольства України в Республіці Білорусь, військовослужбовці та ветерани Прикордонної служби Білорусі.

Білоруська Сторона висловила слова щирої подяки Державній прикордонній службі України, Посольству України в Республіці Білорусь, органам державної влади Кіровоградської області, пошуковим та іншим громадським організаціям України за проведення пошукових заходів, встановлення особи загиблого прикордонника і всебічне сприяння у передачі його останків.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси