На Сумщині затримали росіянина, який намагався перетнути кордон, заховавшись у вантажному поїзді

НАЗАД
21 жовтня 2013 09:49

Здійснюючи відеоспостереження, прикордонники помітили в одному з вагонів розмитий силует людини. Перевіривши інформацію охоронці кордону у напіввагоні виявили громадянина Росії.

Державний кордон України вантажний поїзд перетинав в пункті контролю «Хутір- Михайлівський - вантажний», що на Сумщині, сьогодні вночі. В документах, які отримали співробітники Держприкордонслужби зазначалося, що напіввагони поїзду заповнені залізорудними окатишами. Прямував потяг на в’їзд до України з Брянська.

Враховуючи нещодавні події, що відбулися в пункті пропуску «Бачівськ», старший прикордонних нарядів поставив додаткові завдання складу зміни щодо посилення безпекової складової. Невдовзі, здійснюючи відеоспостереження, прикордонники помітили в одному з вагонів розмитий силует людини. Перевіривши інформацію охоронці кордону у напіввагоні виявили громадянина Росії, який незаконно перетнув державний кордон України.

Як з'ясувалося згодом, молодик у такий спосіб намагався потрапити в Київ з метою подорожі. Наразі за незаконне перетинання кордону на нього очікує суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси