На Сумщині затримали прикордонника за спробу одержання неправомірної вигоди

НАЗАД
22 квiтня 2016 07:55

В Державній прикордонній службі України продовжуються масштабні заходи, направлені на викорінення корупції серед персоналу прикордонного відомства.

В Державній прикордонній службі України продовжуються масштабні заходи, направлені на викорінення корупції серед персоналу прикордонного відомства.

Так сьогодні в місті Краснопілля Сумської області спільна група у складі співробітників внутрішньої безпеки Держприкордонслужби, СБУ та військової прокуратури, в рамках кримінального провадження за спробу одержання неправомірної вигоди у розмірі 400 доларів США та 1400 гривень затримала прикордонника відділу «Славгород». Першу частину хабара за невжиття заходів правового реагування за переміщення товарів народного вжитку через державний кордон, а саме 300 доларів США, військовослужбовець отримав напередодні. Наразі по даному факту тривають слідчі дії.

Державна прикордонна служба України звертається до  усіх громадян не створювати прецеденти та не намагатися у будь-якій формі, у тому числі, шляхом пропонування коштів, впливати на прийняття правового рішення правоохоронцями. А у разі вимагання від вас хабара, ні в якому разі не погоджуватися і одразу телефонувати на гарячу лінію «Довіра» за номером телефону (044) 527-63-63, аби запобігати таким ганебним вчинкам. Також нагадаємо, що за взяття хабара, як і за спробу дачі, передбачена кримінальна відповідальність.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси