На Сумщині затримали двох росіян на «HUMMER»

НАЗАД
18 квiтня 2014 12:51

Двох громадян Росії, які на автомобілі «HUMMER Н2» намагались потрапити в Україну поза пунктом пропуску, затримала сьогодні вранці група реагування відділу прикордонної служби &laqu

Двох громадян Росії, які на автомобілі «HUMMER Н2» намагались потрапити в Україну поза пунктом пропуску, затримала сьогодні вранці група реагування відділу прикордонної служби «Шалигіне» Сумського загону.

Порушників помітили близько 4-ї години ранку прикордонники відділу   «Катеринівка» за допомогою тепловізора. Іномарку група реагування зупинила між російським населеним пунктом Городище та українським Катеринівка. Автомобілем їхали двоє чоловіків - громадян Росії 1981 та 1994 років народження.  

Затримані росіяни пояснили, що мали намір потрапити на територію України з метою «ознайомлення» з обстановкою, яка склалася в нашій країні, та настроями громадян України.

За незаконне перетинання держрубежу на порушників склали протоколи адмінпровадження. Подальшу долю затриманих росіян вирішить суд.  Про правопорушників повідомлено співробітників СБУ.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси