На Сумщині виявили дві автівки з невідповідністю номерів кузовів

НАЗАД
25 липня 2015 12:12

В пунктах пропуску «Катеринівка» та «Бачівськ», що на Сумщині, прикордонники спільно з працівниками митниці виявили два автомобілі марки «Mazda»

В пунктах пропуску «Катеринівка» та «Бачівськ», що на Сумщині, прикордонники спільно з працівниками митниці виявили два автомобілі марки «Mazda» та «KIA» з невідповідністю номерів кузовів.

Так, оглядаючи автомобіль «Mazda», на якому  наш співвітчизник прямував з України,  співробітниками Держприкордонслужби та працівниками митниці було виявлено розбіжність номеру кузова транспортного засобу з номером, який вказаний в реєстраційному документі. Також під час перевірки  позашляховика «Kia Sportage», який прямував через пункт пропуску «Бачівськ» під керуванням громадянина України, оглядовою групою було виявлено факт не співпадання 4 символів номеру кузова з номером, зазначеному в техпаспорті автомобіля.

У результаті обидва транспортні засоби були вилучені встановленим порядком та передані компетентним правоохоронним органам для проведення відповідних подальших перевірок.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси