На Сумщині та Одещині прикордонники виявили понад тисячу літрів спирту

НАЗАД
13 травня 2015 09:55

Учора на ділянці відділу «Білопілля» Сумського загону прикордонники затримали громадянина України з вантажем спирту. Прикордонний патруль виявив чоловіка на напрямку між російським насе

Учора на ділянці відділу «Білопілля» Сумського загону прикордонники затримали громадянина України з вантажем спирту.

Прикордонний патруль виявив чоловіка на напрямку між російським населеним пунктом Новий Путь та українським Павлівка за кілька  десятків метрів від лінії кордону. Поряд з ним знаходилися 99 пластикових пляшок, ємністю 5 літрів кожна, з вмістом  спирту. Чоловік пояснив правоохоронцям, що він охороняв вантаж на прохання невідомої особи за відповідну грошову винагороду. Також чоловік розповів, що товар в подальшому планувалося перенести до лісосмуги та завантажити до автомобіля.

Наразі вантаж спирту, загальний об’єм якого склав майже 500 літрів, встановленим порядком передано до Державної фіскальної служби. На 20-річного чоловіка, жителя прикордоння, складені адміністративні матеріали.

А на Одещині під час огляду прилеглої до кордону території прикордонники відділу «Гулянка» Котовського загону виявили можливу  базу накопичення спирту. Згодом співробітники Держприкордонслужби та міліції, з дозволу власника приватного помешкання, жителя с. Тригради, оглянули обійстя та виявили в підсобному приміщенні 30 ємностей по 20 літрів спирту.

Всього було виявлено 600 літрів цієї рідини. Попередня сума оцінки товару склала більше 26 тисяч гривень.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси