На Сумщині прикордонники за допомогою службових собак виявили зброю та шприци наповнені невідомою речовиною

НАЗАД
28 липня 2015 11:31

Учора в пункті пропуску «Юнаківка» під час проведення прикордонно-митного контролю автомобіля Mercedes-Benz, яким виїжджав до Росії на

Учора в пункті пропуску «Юнаківка» під час проведення прикордонно-митного контролю автомобіля Mercedes-Benz, яким виїжджав до Росії наш співвітчизник, виявили газовий пістолет та набої до нього.

Під час проходження усіх необхідних процедур для перетину кордону прикордонниками спільно з митниками за допомогою службового собаки Ніка в ніші дверей водія виявлено газовий пістолет марки «SCHMEISSER ПГШ-790» та 3 набої калібру 9 мм. Пістолет та набої вилучено працівниками митниці встановленим порядком.

Крім того, в пункті контролю для залізничного сполучення «Конотоп» під час перевірки одного з вагонів поїзда сполученням «Одеса-Москва» інспектор прикордонної служби помітив спрацювання спеціально навченого на пошук наркотиків службового собаки Лаккі. Невдовзі охоронці кордону під умивальником в туалеті виявили пачку з-під вологих серветок, в якій знаходилися три шприца для ін’єкцій, кожний об’ємом 2,5 мл, наповнені рідиною темно-коричневого кольору. 

Наразі виявлені шприци вилучено встановленим порядком та передано компетентним правоохоронним органам на експертизу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси