На Сумщині прикордонники виявили велику партію жіночого та чоловічого взуття

НАЗАД
07 липня 2015 12:44

На Сумщині в межах прикордонної смуги прикордонники відділу «Сопич» виявили велику партію взуття іноземного виробництва.

&

На Сумщині в межах прикордонної смуги прикордонники відділу «Сопич» виявили велику партію взуття іноземного виробництва.

Як уже повідомлялося, 4 липня цього року на напрямку між українським населеним пунктом Уланове та російським Бегоща було затримано трьох українців, які намагалися перенести до Росії 4 ящики зі взуттям загальною кількістю 58 пар.

В ході подальших пошукових заходів учора охоронцями кордону в районі покинутого складу, що неподалік від населеного пункту Уланове, було виявлено 60 картонних ящиків із жіночим та чоловічим взуттям, виробник та порядок пакування якого співпадає зі взуттям, яке було виявлене  на цьому ж напрямку минулої суботи.

Виявлений вантаж встановленим порядком буде передано працівникам фіскальної служби. Наразі вартові кордону продовжують проведення заходів щодо пошуку й інших місць накопичення та зберігання товарів, а також осіб, причетних до протиправної діяльності.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси