На Сумщині правоохоронці затримали на хабарі начальника одного з відділів прикордонної служби

НАЗАД
23 сiчня 2016 16:12

Державна прикордонна служба України продовжує системну боротьбу з корупцією. В цьому напрямку підрозділи внутрішньої безпеки Держприкордонслужби 

Державна прикордонна служба України продовжує системну боротьбу з корупцією. В цьому напрямку підрозділи внутрішньої безпеки Держприкордонслужби  активно працюють спільно з іншими органами влади. Адже на сьогодні корупція стала найнебезпечнішим видом злочину, тому протидія цьому явищу є одним із пріоритетних напрямів діяльності правоохоронних органів, в тому числі і Державної прикордонної служби України. Варто зазначити, що міжнародні партнери відмічають позитивну динаміку у боротьбі із корупційною складовою у прикордонному відомстві та  ефективність форм, які застосовуються правоохоронцями з метою протидії злочинам.

Так, сьогодні в рамках реалізації інформації внесеної  до ЄРДР 14 січня цього року відділенням внутрішньої безпеки по Сумському загону спільно зі співробітниками Головного відділу «К» УСБ України в Сумській області, УЗЕ в Сумській області ДЗЕ Національної поліції України та військовою прокуратурою Сумського гарнізону, у м. Путівль,  затримано керівника одного з відділів прикордонної служби під час отримання неправомірної вигоди в розмірі 1000 доларів США за сприяння у незаконному пропуску товарів через державний кордон поза встановленими пунктами пропуску.

На даний момент тривають слідчі дії.

Державна прикордонна служба України звертається до  усіх громадян не створювати прецеденти та не намагатися у будь-якій формі, у тому числі, шляхом пропонування коштів, впливати на прийняття правового рішення правоохоронцями. А у разі вимагання від вас хабара, ні в якому разі не погоджуватися і одразу телефонувати на гарячу лінію «Довіра» за номером телефону (044) 527-63-63, аби запобігати таким ганебним вчинкам. Також нагадаємо, що за взяття хабара, як і за спробу дачі, передбачена кримінальна відповідальність.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси