На Сумщині двоє громадян Росії, яких примусово повертали до країни походження, вистрибнули з поїзда

НАЗАД
06 травня 2016 12:13

Сьогодні в Середино-Будському районі прикордонники Сумського загону спільно з працівниками поліції біля залізничного полотна виявили двох громадян Росії,

Сьогодні в Середино-Будському районі прикордонники Сумського загону спільно з працівниками поліції біля залізничного полотна виявили двох громадян Росії, які вистрибнули з поїзда.

Близько 7-ї ранку дільничний інспектор прикордонної служби відділу «Середина-Буда» від одного з місцевих мешканців отримав інформацію про знаходження поблизу залізничної колії неподалік населеного пункту Середина-Буда двох травмованих осіб, які не можуть самостійно рухатися. Прикордонники негайно викликали карету швидкої допомоги та повідомили правоохоронців.

Вже на місці співробітники Держприкордонслужби та поліції виявили двох громадян, які мали явні ознаки травмованості. Далі було з’ясовано, що чоловіки є громадянами Російської Федерації, а близько 2 години ночі відповідно до рішення про примусове повернення іноземців в країну походження після проходження прикордонного контролю вони вибули в напрямку державного кордону із РФ поїздом «Львів-Москва». Однак небажаючи повертатися до Росії, громадяни вирішили не доїжджаючи до українсько-російського державного кордону вистрибнути з поїзда.

Відмітимо, що наприкінці квітня дані громадяни були затримані прикордонниками в Чернівецькій області під час спроби незаконного перетинання державного кордону з Румунією. Після притягнення їх до адмінвідповідальності  та накладення штрафів прикордонниками стосовно зазначених громадян Російської Федерації, які виявились ще й раніше судимими, прийнято рішення про примусове повернення до країни походження. Також було організовано їх супровід під час слідування поїздом до пункту контролю «Хутір-Михайлівський».

Наразі чоловіків, які перебувають в тяжкому стані, доставлено до центральної районної лікарні м. Середина-Буда для надання невідкладної медичної допомоги.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси