На Сумщині до Дня прикордонника пройшов турнір з міні-футболу

НАЗАД
27 травня 2015 08:42

Учора на стадіоні, що знаходиться на території управління Сумського прикордонного загону, відбувся турнір на Кубок Сумської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо&ra

Учора на стадіоні, що знаходиться на території управління Сумського прикордонного загону, відбувся турнір на Кубок Сумської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з міні-футболу серед силових структур та правоохоронних органів області, присвячений Дню прикордонника.

У змаганнях взяли участь команди Сумського  прикордонного загону, УСБУ, УМВС та прокуратури Сумської області.

Перед початком турніру до учасників змагань з вітальним словом та побажанням успіху звернулися заступник голови СОО ФСТ «Динамо» України Олександр Салатенко, заступник голови СОО ФСТ «Динамо» України на громадських засадах Анатолій Шевельов, помічник начальника УСБУ в Сумській області по роботі з особовим складом підполковник Олексій Задорожній та заступник начальника відділу персоналу Сумського загону підполковник Анатолій Щербак.

За результатами напруженої боротьби перше місце виборола команда Сумського прикордонного загону. Друге місце дісталось команді прокуратури, третє і четверте місце посіли команди УМВС та УСБУ відповідно.

Команді прикордонників було вручено кубок та грамоту СОО ФСТ «Динамо» України. Кращим гравцем та кращим воротарем турніру визнано гравців Сумського прикордонного загону Романа Кролевецького та Віктора Петріва.

Заступник начальника загону підполковник Василь Пономарьов привітав переможців і подякував усім учасникам, які завітали в гості до прикордонників та взяли участь у турнірі.

- Зараз Україна переживає тяжкі часи, і єдність правоохоронців у спорті, захисті національних інтересів держави, вселяє у наших громадян впевненість у світлому майбутньому країни. Бажаю вам нових спортивних звершень, мирного неба над головою та ефективного виконання завдань, які стоять перед усіма правоохоронцями, - зазначив у привітанні Василь Григорович. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси