На Сумщині провели в останню путь воїна-прикордонника Романа Чоботка

НАЗАД
15 жовтня 2023 08:58

У Самотоївці, що на Краснопільщині Сумської області, відбулося прощання з полеглими воїном-прикордонником Романом Чоботком, який віддав своє життя, захищаючи Україну від російських окупантів.

Старший сержант Роман Чоботок народився 15 червня 1998 року в селі Самотоївка. У 2018 році закінчив державний професійно-технічний навчальний заклад «Недригайлівське вище професійне училище».

У травні 2019 року Роман Чоботок був призваний на строкову службу до лав Державної прикордонної служби України, після закінчення якої уклав контракт та продовжив проходити службу в одному з прикордонних підрозділів Сумського прикордонного загону.

6 жовтня під час виконання завдань з охорони й оборони державного кордону на Сумщині старший сержант Роман Чоботок загинув. Йому назавжди залишилось 25 років...

«Сумлінне виконання службових обов’язків, мужність, високе почуття патріотизму, високий професіоналізм були характерними рисами, притаманними старшому сержанту Роману Чоботку, який присвятив своє життя справі захисту й оборони державного кордону України. Він користувався великою повагою, довірою і авторитетом у прикордонному колективі. Коли ворог прийшов на поріг нашого дому, як справжній патріот, Роман став на захист нашої Батьківщини. Заради її щасливого майбутнього, він пожертвував найціннішим, що є у людини – власним життям. Відважний український прикордонник став символом гідності і вчинив подвиг. Світла пам’ять про воїна, який назавжди залишається в наших серцях та в серцях тих, кому пощастило служити пліч-о-пліч з Романом», - згадують про військовослужбовця його побратими.

Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким, друзям полеглого захисника.

Вічна Слава та Пам’ять Герою-прикордоннику!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси