На Сумщині прикордонники затримали українця, який намагався незаконно перевести через кордон іноземця

НАЗАД
02 липня 2017 13:42

Двох затриманих біля кордону з Росією осіб - іноземного громадянина та громадянина України доставили учора до поліції співробітники Держприкордонслужби на Сумщині

Двох затриманих біля кордону з Росією осіб - іноземного громадянина та громадянина України доставили учора до поліції співробітники Держприкордонслужби на Сумщині.

Порушників затримали в ході реалізації інформації офіцерів оперативних підрозділів. Військовослужбовці Сумського загону відділу «Краснопілля» зупинили їх на напрямку н.п. Грабовське на відстані 200 м від лінії кордону. Один із затриманих виявився громадянином Азербайджану, про що свідчили його документи, інший - громадянин  України, не мав документів та, скоріш за все організував іноземцю незаконну подорож до сусідньої країни.

На громадянина Азербайджану та громадянина України складено протоколи за спробу незаконного перетину кордону та порушення прикордонного режиму.

До НП направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.332 КК України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси