На Сумщині прикордонники затримали українця та двох громадян Азербайджану

НАЗАД
04 вересня 2016 13:26

Сьогодні вранці прикордонники відділу «Велика Писарівка» Сумського загону затримали українця та двох громадян Азербайджану за порушення прикордонного режиму

Сьогодні вранці прикордонники відділу «Велика Писарівка» Сумського загону затримали українця та двох громадян Азербайджану за порушення прикордонного режиму.

Прикордонний наряд у складі дільничних інспекторів прикордонної служби в н.п. Олександрівка, що неподалік від українсько-російського кордону, виявив автомобіль марки «Chevrolet» української реєстрації під керуванням нашого співвітчизника. В салоні транспортного засобу в якості пасажирів перебували двоє громадян Азербайджану, один з яких не мав при собі жодних документів, що посвідчують особу.

Наразі громадян запрошено до прикордонного підрозділу для проведення подальших фільтраційних заходів, а також встановлення дійсної причини знаходження їх неподалік від державного кордону України. Азербайджанець 1988 року народження, що не мав документів, затриманий встановленим порядком до трьох діб для встановлення особи, після чого за порушення прикордонного режиму буде притягнутий до адміністративної відповідальності.

Що стосується водія, то за незаконне перевезення іноземців територією України йому також доведеться відповідати в суді.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси