(ВІДЕО)На Сумщині прикордонники затримали «УАЗ» з вантажем м’яса, горіхів та гарбузового насіння

НАЗАД
16 листопада 2016 10:15

Незаконне переміщення через кордон великої кількості продуктів харчування не допустили сьогодні вночі прикордонники Сумського загону.

Незаконне переміщення через кордон великої кількості продуктів харчування не допустили сьогодні вночі прикордонники Сумського загону.

У ході реалізації завчасно отриманої інформації про можливу протиправну діяльність прикордонний патруль на напрямку між українським населеним пунктом Грабовське та російським Старосілля затримав автомобіль «УАЗ» української реєстрації. Керував транспортним засобом наш співвітчизник.

В салоні транспортного засобу охоронці кордону виявили велику кількість продуктів харчування: м’ясну та молочну продукцію, волоські горіхи (чищені) та гарбузове насіння. Чоловік зізнався правоохоронцям, що даний товар він мав на меті незаконно перемістити на територію Росії з метою подальшої реалізації.

Наразі транспортний засіб разом з вантажем, загальна вага якого склала близько 1 тонни, доставлено до прикордонного підрозділу. Встановленим порядком його буде передано працівникам фіскальної служби. За спробу незаконного перетинання державного кордону України 24-річному жителю прикордоння доведеться відповідати у суді.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси