На Сумщині прикордонники затримали 5 українців, які намагались автівками перемістити дитячі товари, паливо, горілку та гусят

НАЗАД
09 липня 2017 14:37

Минулої доби в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017» прикордонники Сумського загону не допустили кількох спроб незаконного переміщення через українсько-російський кордон товарів народного споживання.

Минулої доби в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017» прикордонники Сумського загону не допустили  кількох спроб незаконного переміщення через українсько-російський кордон товарів народного споживання.

Так, в Краснопільському районі прикордонники загону за інформацію та спільно з оперативними співробітниками Держприкордонслужби на напрямку між українським населеним пунктом Попівка та російським Сподарюшине, біля лінії держкордону, затримали автомобіль марки «УАЗ» української реєстрації з двома громадянами України. Крім цього, неподалік охоронці кордону затримали ще два автомобілі української реєстрації під керуванням двох інших співвітчизників - автомобіль «ВАЗ» та автомобіль «УАЗ». Також правоохоронці виявили і 15 ящиків товарів народного споживання: картини, дитячу літературу, настільні ігри та коробку зі свійською птицею – близько двох десятків гусят.

Наразі транспортні засоби разом з вантажем доставлено до прикордонного підрозділу, їх встановленим порядком буде передано працівникам фіскальної служби. За спробу незаконного перетинання державного кордону України на 17, 41 та двох 36-річних правопорушників, які виявилися жителями прикордонних населених пунктів, складені відповідні адміністративні матеріали.

 А прикордонники відділу «Краснопілля» цього ж загону неподалік н.п. Степок затримали за 5 метрів від лінії кордону громадянина України на автомобілі «ВАЗ». Чоловіка застали на гарячому - він саме намагався перенести через кордон ящик з 20 пляшками горілки.  Крім того , в авто вартові кордону виявили 5 каністр із 20 літрами кожна паливно-мастильних матеріалів.  

На особу складено протокол за ст.204-1 КУпАП, справу скеровано до суду.  Виявлені товари заплановано передати до підрозділу ДФС.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси