На Сумщині прикордонники затримали 4 порушників державного кордону України

НАЗАД
16 червня 2017 09:50

За минулу добу прикордонники Сумського загону в трьох випадках затримали чотирьох порушників державного кордону України.

За минулу добу прикордонники Сумського загону в трьох випадках затримали чотирьох порушників державного кордону України.

Учора у Глухівському районі спільний прикордонний наряд, до складу якого увійшли дільничний інспектор прикордонної служби відділу «Сопич» та співробітники  Нацполіції, під час несення служби неподалік н.п. Білокопитове, затримав двох громадян Росії – 38-річного чоловіка та 41-річну жінку, які незаконно перетнули кордон з території Росії на територію України пішки поза встановленими пунктами пропуску. Крім цього, встановлено, що чоловік не мав при собі жодного документа, що посвідчує особу.

Сьогодні вночі у Середино-Будському районі прикордонний патруль від відділу «Середина-Буда» неподалік від кордону за допомогою приладу нічного бачення виявив та затримав 32-річного громадянина України, який намагався незаконно потрапити на територію Росії.

Також сьогодні вранці у Сумському районі прикордонники відділу «Юнаківка» біля кордону на напрямку неподалік н.п. Володимирівка затримали 34-річного громадянина Росії, який незаконно перетнув держкордон з Росії в Україну поза встановленими пунктами пропуску.

Наразі за незаконне перетинання та за спробу незаконного перетинання державного кордону України на трьох правопорушників складені відповідні адміністративні матеріали. Громадянин Росії, який не мав при собі документів, затриманий до трьох діб для встановлення особи, після чого за незаконне перетинання державного кордону України також буде притягнутий до адміністративної відповідальності.

Всього з початку року прикордонники Сумського загону затримали 148 порушників державного кордону, з них 14 нелегальних мігрантів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси