На Сумщині прикордонники з попереджувальними пострілами затримали двох браконьєрів (ВІДЕО)

НАЗАД
05 липня 2016 14:04

Двох чоловіків, які займались браконьєрською діяльністю зупинили поблизу кордону прикордонники Сумського загону. Під час несення служби прикордонники почули постріли та виявили двох чоловіків, які прямували зі зброєю неподалік від лісосмуги

Двох чоловіків, які займались браконьєрською діяльністю зупинили поблизу кордону прикордонники Сумського загону.  Під час несення служби прикордонники почули постріли та виявили двох чоловіків, які прямували зі зброєю неподалік від лісосмуги.  Помітивши прикордонний наряд порушники вдались до втечі та намагались заховатись серед хащів скориставшись темрявою.  Прикордонники здійснивши попереджувальні постріли вгору з автомата Калашникова  затримали одного з  чоловіків.  У порушника, а також в лісосмузі неподалік від місця затримання охоронці рубежу виявили  дві мисливські рушниці та набої до них. Особу затриманого громадянина було встановлено, ним виявився 53-річний громадянин України, місцевий житель.    

В рамках проведення подальших пошукових заходів наряд затримав другого порушника, 25-річного  місцевого жителя. Відносно затриманих  прикордонники склали протоколи про адміністративні правопорушення. Мисливська зброя, на яку відсутні документи вилучили встановленим порядком.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси