(ВІДЕО) На Сумщині прикордонники виявили значну суму коштів та майже 200 мундштуків та люльок для паління

НАЗАД
06 квiтня 2017 10:34

Учора в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники Сумського загону спільно зі співробітниками СБУ виявили приховані від контролю велику кількість курильних мундштуків та люльок ручної роботи, а також іноземну валюту

Учора в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники Сумського загону спільно зі співробітниками СБУ виявили приховані від контролю велику кількість курильних мундштуків та люльок ручної роботи, а також іноземну валюту.

Оглядаючи автомобіль марки «Audi» української реєстрації, на якому наш співвітчизник виїжджав до Росії, правоохоронці в конструктивних особливостях транспортного засобу, а саме - в порожнині переднього бампера виявили 140 дерев’яних мундштуків для паління. Крім цього, в порожнині біля фар прикордонний наряд виявив ще 30 дерев’яних люльок для паління ручної роботи та 115 тисяч російських рублів.

Чоловік зізнався, що виявлений товар та кошти він приховав з метою незаконного переміщення через кордон та реалізації на території Росії.

Також під час перевірки прикордонники з’ясували, що  минулого року зазначений громадянин вже затримувався за схоже правопорушення. Тоді,  прямуючи до Росії через пункт пропуску «Катеринівка», чоловік приховав у конструктивних особливостях автомобіля 280 дерев’яних трубок для паління ручної роботи.

Наразі грошові кошти, пристрої для паління та автомобіль вилучили встановленим порядком для прийняття відповідного правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси