На Сумщині прикордонники виявили автомобіль з невідповідними номерами та наркотичну речовину

НАЗАД
18 липня 2016 12:19

Українця, який слідував через державний кордон транспортний засіб з невідповідними номерами агрегатів, зупинили вчора в пункті пропуску «Юнаківка» прикордонники Сумського загону та працівники митниці

Українця, який слідував через державний кордон транспортний засіб з невідповідними номерами агрегатів, зупинили вчора в пункті пропуску «Юнаківка» прикордонники Сумського загону та працівники митниці.

Прямуючи до України автомобілем «ГАЗель» чоловік помітно хвилювався, а вже під час здійснення повної ідентифікації номерів агрегатів автомобіля оглядова група виявила ознаки заміни ідентифікаційного номеру кузова. Транспортний засіб вилучили встановленим порядком та передали працівникам поліції для проведення подальших перевірок. До компетентних правоохоронних органів направлене повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 290 (знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу  України.

В цьому ж пункті пропуску прикордонники зупинили ще одного українця, який намагався перемістити через державний кордон наркотичну речовину. Під час перевірки автомобіля «ВАЗ», яким повертався з Росії наш співвітчизник, оглядова група за допомогою службового собаки виявила речовину рослинного походження. Пакунок з наркотиками вагою 7 грамів чоловік приховав за спинкою сидіння. Наразі зілля вилучили та передали на експертизу.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси