На Сумщині прикордонники виявили автомобіль з «додатковим дизпаливом»

НАЗАД
06 травня 2017 13:44

Прикордонники вживають системних заходів, направлених на протидію протиправній діяльності на державному кордоні, зокрема й викриття механізму незаконного переміщення паливно-мастильних матеріалів з території Росії на територію України через пункти пропус

Прикордонники  вживають системних заходів, направлених на протидію протиправній діяльності на державному кордоні, зокрема й викриття механізму незаконного переміщення паливно-мастильних матеріалів з території Росії на територію України через пункти пропуску Сумської області.

Сьогодні вночі на в’їзд в Україну до пункту пропуску «Бачівськ» прибув мікроавтобус марки «Mercedes-Benz Sprinter» молдовської реєстрації під керуванням громадянина Молдови.

Під час здійснення поглибленого огляду транспортного засобу прикордонники спільно з митниками під днищем автомобіля виявили паливний бак, який не передбачений конструктивними особливостями та в якому знаходилось дизельне пальне об’ємом близько 180 літрів.

Наразі виявлене пальне, а також транспортний засіб 2005 року випуску, за допомогою кого здійснювалося незаконне його переміщення, вилучені встановленим порядком для проведення подальшої перевірки та прийняття відповідного правового рішення. На водія складені адміністративні матеріали.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси