На Сумщині прикордонники не допустили незаконне переміщення через кордон товарів

НАЗАД
20 грудня 2016 10:24

Спробу незаконного переміщення через кордон товарів народного споживання не допустили учора вночі прикордонники Сумського загону.

Спробу незаконного переміщення через кордон товарів народного споживання не допустили  учора  вночі прикордонники Сумського загону.

В ході перевірки отриманої інформації від оперативного підрозділу Держприкордонслужби на напрямку між українським населеним пунктом Бруски та російським Дроновка прикордонний патруль виявив 12 ящиків з автозапчастинами та два пакунки з жіночими трикотажем. Загалом в ящиках охоронці кордону нарахували 160 поршнів та 96 комплектів кілець до двигунів вантажних та легкових автомобілів, а також майже 250 жіночих гольфів та шкарпеток.  Попередньо встановлено, що правопорушники мали намір незаконно перемістити вантаж на територію Росії.

Наразі прикордонники встановлюють коло осіб, причетних до протиправної діяльності. Товар, попередня вартість якого становить понад 80 тисяч гривень, встановленим порядком передали працівникам фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси