На Сумщині правоохоронці запобігли спробі незаконного вивезення до Росії предметів старовини

НАЗАД
04 квiтня 2017 15:47

Сьогодні вночі в залізничному пункті пропуску «Зернове» прикордонники Сумського загону спільно зі співробітниками СБУ та працівниками митниці запобігли спробі незаконного вивезення з України предметів старовини, які, можливо, становлять історичну та культ

Сьогодні вночі в залізничному пункті пропуску «Зернове» прикордонники Сумського загону спільно зі співробітниками СБУ та працівниками митниці запобігли спробі незаконного вивезення з України предметів старовини, які, можливо, становлять історичну та культурну цінність.

Реалізовуючи завчасно отриману від оперативників ВБКОЗ СБУ інформацію про можливу протиправну діяльність, спільна міжвідомча група в ході перевірки одного з пасажирських вагонів поїзда «Миколаїв-Москва» серед особистих речей громадянина України виявила дві старовинні ікони XVIII століття, виготовлені на дерев’яній основі, а також 45 старовинних монет XIX століття.

Наразі виявлені предмети старовини вилучені встановленим порядком для проведення експертизи. Відповідними правоохоронними органами проводяться невідкладні слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси