На Сумщині попрощалася з воїном-прикордонником Максимом Кудряшовим

НАЗАД
01 листопада 2023 09:00

В м. Ямпіль, що на Сумщині, відбулося прощання з полеглим воїном-прикордонником Максимом Кудряшовим, який віддав своє життя, захищаючи Україну від російських окупантів.

Старший сержант Максим Кудряшов народився 11 лютого 1996 року в селі Первомайське Глухівського району Сумської області. У 2018 році закінчив Глухівський агротехнічний інститут імені С.А. Ковпака Сумського національного аграрного університету і, майже відразу, вирішив присвятити своє життя справі захисту державного кордону України.

В серпні 2018 року Максим Кудряшов розпочав службу в одному з підрозділів Сумського прикордонного загону. В кінці 2019 року для подальшого проходження служби він був переведений до Луганського прикордонного загону, а в 2021 році знову повернувся на рідну Сумщину.

29 жовтня під час виконання завдань з охорони й оборони державного кордону на Сумщині, старший сержант Максим Кудряшов загинув. Йому назавжди залишилось 27 років...

«Сьогодні з великим сумом і скорботою ми проводжаємо в останню путь нашого побратима старшого сержанта Максима Кудряшова, який загинув під час виконання бойового завдання. Максим користувався великою повагою, довірою і авторитетом у прикордонному підрозділі. Найважливішим в житті для Максима була його сім’я й особливо, новонароджений синочок, з якими він проводив кожну вільну хвилину. Заради щасливого майбутнього своєї сім’ї та Батьківщини він пожертвував найціннішим, що є у людини – власним життям. На превеликий жаль війна залишила ще одну сім’ю без найріднішої людини, люблячого чоловіка, батька. Світла пам’ять про воїна, який назавжди залишається в наших серцях та в серцях тих, кому пощастило служити пліч-о-пліч з Максимом», - згадують про військовослужбовця його побратими.

Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким, друзям полеглого захисника.

Вічна Слава та Пам’ять Герою-прикордоннику!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси