На Сумщині до суду скеровано обвинувальний акт стосовно організатора незаконного переправлення нелегала до РФ

НАЗАД
01 червня 2020 12:12

За даними слідства, обвинувачений за 1000 доларів США погодився переправити у незаконний спосіб на територію Російської Федерації 28-річного громадянина Узбекистану.

Нещодавно прокуратурою Сумської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України стосовно 33-річного жителя смт. Краснопілля, який за грошову винагороду організував незаконне переправлення через державний кордон України іноземця.

Нагадаємо, що наприкінці квітня прикордонники відділу «Краснопілля» Сумського загону спільно та за інформацією співробітників Нацполіції затримали громадянина України та громадянина Узбекистану під час спроби незаконно потрапити до РФ поза пунктами пропуску. За спробу незаконного перетинання кордону прикордонники притягнули чоловіків до адміністративної відповідальності.

За даними слідства, обвинувачений за 1000 доларів США погодився переправити у незаконний спосіб на територію Російської Федерації 28-річного громадянина Узбекистану. Прикордонники також з’ясували, що іноземець прибув в Україну з Росії майже рік тому через один з пунктів пропуску.

За клопотанням прокуратури обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Він повністю визнав свою провину в інкримінованому злочині та погодився з покаранням у вигляді двох років позбавлення волі. Відтак обвинувальний акт направлено разом з угодою про визнання винуватості.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси