На Рівненщині прикордонники завадили незаконному видобутку бурштину

НАЗАД
10 липня 2015 18:57

На Рівненщині прикордонники Луцького загону завадили спробі незаконного видобутку бурштину. Інформацію про можливі протиправні дії  на ділянці відділу «Березове» отримав дільни

Сьогодні на Рівненщині прикордонники Луцького загону завадили спробі незаконного видобутку бурштину. Заходи з протидії незаконній діяльності були посилені співробітниками Держприкордонслужби на виконання вимог Президента України під час наради з керівниками силових структур у Львові.

Інформацію про можливі протиправні дії  на ділянці відділу «Березове» отримав дільничний інспектор прикордонної служби. Відразу про це були повідомлені прикордонні наряди та співробітники правоохоронних органів. Невдовзі спільними діями міжвідомчої групи з прикордонників Луцького загону, співробітників МВС та прокуратури неподалік кордону на напрямку населеного пункту Обсіч було затримано 7 осіб, які за допомогою мотопомпи незаконно намивали «сонячне каміння». Жодних документів при собі затримані не мали, однак назвалися громадянами України.

Наразі на них складені документи про адміністративне правопорушення за порушення прикордонного режиму, крім того за незаконний видобуток бурштину відомості будуть внесені до ЄРДР. Всі обставини правопорушення встановлюються.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси