На північному та західному напрямках прикордонники затримали контрабандистів з тютюновими виробами

НАЗАД
20 травня 2015 14:24

Співробітники Північного та Західного регіональних управлінь продовжують проводити заходи щодо запобігання переміщення тютюнових виробів на «зел

Співробітники Північного та Західного регіональних управлінь продовжують проводити заходи щодо запобігання переміщення тютюнових виробів на «зелених» ділянках кордонів.

Так, учора прикордонники Луцького загону виявили неподалік н.п. Новоугрузьке партію тютюнових виробів, які порушники намагалися переправити до Польщі. Знайшовши 10 ящиків сигарет білоруського та українського виробництва, прикордонники продовжили огляд місцевості та затримали двох громадян України за кілька десятків метрів від кордону.

Стосовно зазначених осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення.

А на Буковині група реагування відділу «Черепківка» Чернівецького загону, яка перевіряла прилеглу до кордону територію, виявила майже 2 тисячі пачок сигарет, а згодом затримала поряд чоловіка, який можливо причетний до протиправної діяльності. Крім того прикордонниками у ході пошукових заходів спільно зі співробітниками СБУ на околиці н.п. Петричанка Глибоцького району було виявлено без водія та номерних знаків позашляховик «Міцубіші», в якому  знаходились пакунки з сигаретами.

Автомобіль з вантажем доставлено до прикордонного підрозділу   Чернівецького загону. Попередня сума оцінки переданого до фіскальної служби конфіскату склала 150 тисяч гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси