На підтримку прикордонника, який втратив кінцівки, Київський спортклуб провів благодійний захід

НАЗАД
11 жовтня 2023 08:40

Днями Київський спортклуб «Bullterrier fight club» за ініціативи його власників - Вадима та Анастасії Дорош провели благодійний OpenMat серед борців бразильського Джиу-Джитсу. Метою заходу було обʼєднати людей та допомогти прикордоннику, захиснику України, який втратив дві кінцівки.

Загалом організаторам вдалось виручити 40 тис. гривень. Вони вже направлені на рахунок дружини військового.

Сергій Грузенський – прикордонник. До повномасштабного вторгнення працював в одному з інтернет-магазинів столиці. Коли ворог пішов широкомасштабною війною Сергій не вагаючись став в один стрій з прикордонниками.

У складі зведеного загону чоловік був на Сумщині та два рази на Донеччині. На жаль, другий виїзд на передову став для Сергія роковим. Під час чергового масованого ракетного обстрілу прикордонник опинився під завалами. Добратись до захисника було завданням з непростих. Воїн кілька годин пролежав під брухтом кількаповерхової будівлі.

Лікарі довго боролися за його життя… Сергій вижив, проте щоб врятувати військового, медикам довелось ампутувати дві нижні кінцівки на рівні стегна.

Держава повністю покриває усі витрати, проте дружина прикордонника мріє зібрати на високотехнологічні біонічні протези та повернути чоловіка не просто до повноцінного життя, а й до спорту. Для цього потрібні суперсучасні протези зі спеціальними функціями.

Твоя не випита ранкова кава - це вдячність і допомога воїну. Допомагати легко!

Переходь за посиланням:

https://www.facebook.com/100009857552251/posts/pfbid02dXN6thjNUKo38JyiuKBCYJwfqmQfLp8zACz8iNB1AYwLZhkpfES8ZMSrMeLtaGssl/?

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси