На передовій вогневої підготовки

НАЗАД
13 лютого 2024 12:15

Вогнева підготовка військовослужбовців Морської охорони є ключовим елементом спрямованим на підвищення бойової майстерності.

Так, військовослужбовці 23 загону морської охорони «прокачали» свої бойові навички, зокрема провели заняття та вдосконалили уміння володіння зброєю, з різних положень та відстані. Під час навчань основну увагу акцентували на правильному застосуванні тактики та стратегії.

«Необхідно, щоб кожен військовослужбовець чітко знав порядок дій і розумів, як себе вести в бою. Систематичні тренування важливі для якісного виконання завдань, адже відпрацьовані до автоматизму алгоритми – це збереження життя особового складу та ефективне знищення ворога та його техніки», – розповідає інструктор на псевдо Фізрук».

Такі заняття корисні не лише новачкам, але й досвідченим фахівцям: накопичуються нові факти, знання, навички.

«У сучасних реаліях для нас є лише два агрегатні стани: війна та навчання. В умовах постійних тренувань будується впевненість в собі та своєму підрозділі. У нас всіх одна спільна мета — перемога, тому ми не шукаємо додаткової мотивації або натхнення, тренуємось наполегливо і завзято. Перемога над ворогом, за таких умов — справа часу», – впевнено каже керівник навчань на псевдо Артист.

Окрім тренування, військовослужбовці проводять й інші види занять задля підготовки та підвищення ефективності на полі бою. Це й тактична підготовка, надання медичної допомоги, управління безпілотними літальними апаратами, підвищення кваліфікації у сфері комунікацій та лідерства.

Боротьба триває!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси