На пакунок з-під соку, нашпигований бойовими набоями, спрацював службовий собака

НАЗАД
20 лютого 2013 11:35

В пункті контролю «Конотоп», що на Сумщині, співробітники Держприкордонслужби та працівники митниці знайшли 30 бойових набоїв. Вони зн

В пункті контролю «Конотоп», що на Сумщині, співробітники Держприкордонслужби та працівники митниці знайшли 30 бойових набоїв. У ході огляду одного з вагонів поїзда «Одеса-Москва» спрацював службовий собака, спеціально натренований на виявлення зброї та вибухівки. Боєприпаси 7,62 мм калібру працівники пункту пропуску знайшли у неробочому тамбурі. Вони знаходилися у пакеті з-під соку. 

Крім того, учора у Харківській області прикордонники та митники за інформацією співробітників СБУ затримали 40-річного громадянина України. Він  намагався перетнути українсько-російський кордон у пункті пропуску «Тополі». Виїжджаючи в Росію електропоїздом «Тополі - Валуйки», чоловік прихопив з собою боєприпаси.  Порушника також допоміг виявити службовий собака. У сумці українець перевозив 36 набоїв 7,62 мм та 9 мм  калібру.  Наразі затриманого передали співробітникам СБУ.

До речі, тільки протягом січня 2013 року співробітниками Держприкордонслужби  на кордоні було вилучено 24 одиниці зброї, 2718 штук боєприпасів та 2 кілограми вибухових речовин.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси