На озері Кагул прикордонники затримали 2 браконьєрів під час витягування сіток з рибою

НАЗАД
09 червня 2016 13:49

Сьогодні о 4-й годині ранку прикордонники відділу «Рені» Ізмаїльського загону затримали на озері Кагул двох браконьєрів з уловом риби

Сьогодні о 4-й годині ранку прикордонники відділу «Рені» Ізмаїльського загону затримали на озері Кагул двох браконьєрів з уловом риби та незаконними засобами лову.

Прикордонний наряд спільно з представником рибоохорони прибули на озеро за оперативною інформацією.  Дві особи саме витягували сітки із рибою на берег. В ході перевірочних заходів встановлено, що жителі прикордоння не мали при собі документів, що посвідчують їх особу. А дерев’яний човен, на якому було здійснено незаконне рибальство, був не зареєстрований встановленим порядком та не приписаний до жодного з причалів. В човні було 4 сітки завдовжки 300 метрів та близько 200 рибин. Попередня сума завданого збитку державі склала близько 3400 грн. По даному факту було повідомлено до Ренійського відділення поліції. На громадян складено адмінпротоколи за порушення прикордонного режиму. Човен, сітки та вилов вилучено як речовий доказ.

Загалом з початку року прикордонниками Ізмаїльського загону здійснено більше 30 випадків затримань за браконьєрство у прикордонних контрольованих районах. Всього у любителів незаконного промислу вилучено та передано відповідним органам майже 18 кілометрів сіток, 1,5 тонни риби та 20 човнів, за що правопорушники понесли кримінальну та адміністративну відповідальність.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси