На Одещині затримано прикордонника на хабарі за сприяння у здійсненні незаконного вилову риби

НАЗАД
25 липня 2015 10:21

Державна прикордонна служба продовжує комплекс заходів щодо протидії протиправній діяльності на кордоні, визначених Президентом України на нарадах з керівниками правоохоронних відомств. Зокрема, суттєво по

Державна прикордонна служба продовжує комплекс заходів щодо протидії протиправній діяльності на кордоні, визначених Президентом України на нарадах з керівниками правоохоронних відомств. Зокрема, суттєво посилено заходи щодо боротьби із зловживаннями серед персоналу відомства.

Так, сьогодні уночі  офіцерами підрозділу внутрішньої безпеки прикордонного відомства спільно з співробітниками спецпідрозділу УСБУ в Одеській області та військової прокуратури Південного регіону був затриманий прикордонник одного з відділів прикордонної служби Одеського загону під час отримання неправомірної винагороди в розмірі 10 тисяч гривень. Попередньо військовослужбовець отримав кошти  за сприяння у здійсненні незаконного вилову риби в прикордонній смузі та природному заповіднику.

Зазначеного військовослужбовця, по підозрі у вчиненні даного злочину затримано. Здійснюються слідчі дії.

Державна прикордонна служба наголошує, що курс на подолання корупції – невідворотний і в подальшому заходи протидії зловживанням серед персоналу лише посилюватимуться.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси