На Одещині затримали вантажівку з 8 тоннами спирту

НАЗАД
06 жовтня 2014 10:29

Вантажівку з 8 тоннами спирту затримали нещодавно прикордонники Білгород-Дністровського загону. В ході реалізації випереджувальної інформації УСБУ в Одеській області, на околиці населеного пункту Лиманське

Вантажівку з 8 тоннами спирту затримали нещодавно прикордонники Білгород-Дністровського загону. В ході реалізації випереджувальної інформації УСБУ в Одеській області, на околиці населеного пункту Лиманське для перевірки було зупинено вантажний автомобіль «КАМАЗ», яким керував наш співвітчизник.

В ході огляду напівпричепу вантажівки було виявлено 40 бочок ємністю по 200 літрів  зі спиртом. Будь яких документів на вказаний вантаж водій надати не зміг. Вантажівку та спирт передали співробітникам податкової міліції, що прибули на місце затримання. Проводяться заходи, щодо встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності. Затриманий вантаж попередньо оцінено у 320 тисяч  гривень.

Нагадаємо, що з початку року це вже 9 випадок затримання прикордонниками спирту на ділянці Білгород-Дністровського загону. Загалом з початку року, прикордонники Білгород-Дністровського затримали близько 30 тисяч літрів спирту на загальну суму більш ніж 1,2 мільйони гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси