На Одещині затримали браконьєрів з мисливською зброєю, набоями та впольованими трофеями

НАЗАД
31 березня 2016 16:50

Прикордонники Ізмаїльського загону продовжують протидіяти браконьєрській діяльності в прикордонних контрольованих районах.  

&

Прикордонники Ізмаїльського загону продовжують протидіяти браконьєрській діяльності в прикордонних контрольованих районах.   
Так, учора прикордонний наряд відділу «Рені» та прикордонної комендатури швидкого реагування, що ніс службу в контрольованому прикордонному районі поблизу села Новосельське Ренійського району, зупинив позашляховик «Suzuki Grand Vitara».  
При огляді транспортного засобу «зелені кашкети» виявили карабін марки «Ryder Standart» та 10 набоїв до нього, впольовані трофеї, а також сітки з уловом риби. При перевірці документів один з пасажирів не мав при собі документа, що посвідчує особу. Дозвільних документів на полювання, яке, до речі, зараз заборонене, у мисливців також не знайшлося. 
Про виявлення ознак кримінального правопорушення за незаконний рибний промисел та полювання прикордонники повідомили відділення поліції, підрозділ рибоохорони та Українське товариство мисливства та рибальства. 
 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси