На Одещині затримали близько 2 тисяч літрів спирту

НАЗАД
26 червня 2015 11:13

Сьогодні близько 4-ї ранку прикордонний наряд Котовського загону за допомогою тепловізора помітив, як до державного кордону з двох боків наблизилися два транспортні засоби і невідомі особи розпочали перева

Сьогодні близько 4-ї ранку прикордонний наряд Котовського загону за допомогою тепловізора помітив, як до державного кордону з двох боків наблизилися два транспортні засоби і невідомі особи розпочали перевантажувати бочки з невідомим вмістом.

Оперативні і злагоджені дії прикордонного наряду дозволили затримати авто порушника в кількох десятках метрів від кордону. В автомобілі «Форд»   молдовської реєстрації  громадянин України віз 27 бочок (60 літрів кожна) зі  1620 літрами спирту.

Після завершення оформлення адміністративних документів, порушника буде передано співробітникам МВС, а затриманий вантаж – представникам митниці.

Крім того минулої доби прикордонники цього загону відділу «Ткаченкове» виявили сліди порушення кордону та спільно з співробітниками МВС наздогнали на околиці н.п. Малаївці Красноокнянського району транспортний засіб «ВАЗ». Автомобілем українець перевозив 12 каністр з 265 літрами спирту.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси