На Одещині затримали білоруського тютюну на суму близько 2,5 мільйонів гривень

НАЗАД
22 квiтня 2014 14:42

Учора в Одеській області, неподалік українсько-молдовського кордону, було виявлено майже 500 ящиків сигарет білоруського виробництва. 

&

Учора в Одеській області, неподалік українсько-молдовського кордону, було виявлено майже 500 ящиків сигарет білоруського виробництва. 

Про зберігання та можливе незаконне переправлення сигарет в глиб України однією із фірм – поштових перевізників, прикордонники Котовського загону дізналися завчасно. Про це співробітники Держприкордонслужби повідомили представників  СБУ,  МВС та Міндоходів і разом перевірили можливі місця накопичення сигарет. Також було встановлено транспортний засіб, яким порушники намагалися перевезти товар.

Невдовзі спільна міжвідомча група на околиці міста Котовськ зупинила автомобіль «RЕNO Premium». В ньому виявили 499 ящиків сигарет білоруського виробництва без акцизних марок. Попередня вартість тютюнових виробів сягає близько 2,5 мільйонів гривень. Використовуючи підробленні документи, їх намагалися перемістити в західні області України.

Наразі проводяться заходи щодо встановлення осіб, причетних до даного правопорушення, та з’ясовуються всі обставини правопорушення.

Нагадаємо, що це вже не перший випадок, коли контрабандисти для переправки та перевантаження тютюнових виробів користуються послугами поштових перевізників. В минулому році прикордонники у взаємодії з іншими правоохоронними органами на цьому напрямку декілька разів виявляли в автомобілях поштових перевізників сигарети та алкогольні напої.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси