На Одещині у вантажівці знову виявили грузинське вино

НАЗАД
01 серпня 2013 10:27

Інформацію про можливе незаконне переміщення товарів прикордонники відділу «Іллічівськ» Одеського загону отримали заздалегідь. У результаті спільних заходів з працівниками митниці було

Інформацію про можливе незаконне переміщення товарів прикордонники відділу «Іллічівськ» Одеського загону отримали заздалегідь. У результаті спільних заходів з працівниками митниці під час оформлення теплоходу «Грейсфвальд» (прапор Панами), що прибув в Україну, було знайдено майже 400 літрів вина.

Перевозили його у вантажному автомобілі, яким керував громадянин України. У ході поглибленого огляду транспортного засобу охоронці кордону виявили під причепами приховану тару з вином виробництва Грузії. Орієнтовний об’єм спиртного сягає 360 літрів. Наразі прихований вантаж вилучили та передали в митницю для встановлення вартості конфіскату.

За фактом виявлення спиртних напоїв повідомлено відповідні правоохоронні органи. 

Нагадаємо, що наприкінці минулого місяця прикордонники Одеського загону спільно з працівниками митниці під час оформлення теплоходу «Грейсфвальд» (прапор Панами) виявили понад 2,3 тонни грузинського вина. За документами в двох транспортних засобах громадяни Грузії везли коньяк. Проте у ході поглибленого огляду даних вантажівок працівники пункту пропуску, окрім зазначеного вантажу, знайшли під причепами велику кількість прихованої тари з вином. Орієнтовний об’єм знайденого спиртного сягав  2360 літрів. Сховок  вражав не тільки кількістю, а й своїм ексклюзивом та різноманітністю. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси