На Одещині вилучили 31,5 тисяч пачок контрабандних цигарок

НАЗАД
12 лютого 2014 10:11

З початку року вже другу значну партію тютюнових виробів виявили на Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону. Загалом було знайдено 63 ящики.

З початку року вже другу значну партію тютюнових виробів виявили на Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону.

Перевіряючи інформацію щодо накопичення контрабандних товарів на території України прикордонники встановили місце, де наш співвітчизник зберігав продукцію. Воно знаходилося в селі Ангеліновка Роздільнянського району. Згодом міжвідомчою групою до якої увійшли співробітники Держприкордонслужби та працівники Міністерства доходів і зборів за згодою власника оглянули приватне помешкання. У ході перевірки були знайдені 63 ящики з тютюновими виробами.

Власник помешкання причетність до протиправної діяльності заперечив. А наявність на подвір’ї товару пояснив тим, що ящики з невідомим йому вмістом привезли знайомі на тимчасове зберігання. Наразі сигарети, вартість яких за попередньою оцінкою сягає 315 тисяч гривень, вилучені працівниками Міністерства доходів і зборів. Особи та інші деталі правопорушення встановлюються.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси