На Одещині відкрили меморіальну дошку воїну-прикордоннику старшому сержанту Василю Полякову

НАЗАД
17 жовтня 2015 12:14

На Одещині в с. Дмитрівка Кілійського району з метою вшанування пам’яті воїна-прикордонника старшого сержанта Василя Полякова, який загинув, зах

На Одещині в с. Дмитрівка Кілійського району з метою вшанування пам’яті воїна-прикордонника старшого сержанта Василя Полякова, який загинув, захищаючи незалежність України, встановили пам’ятну дошку, на будівлі загальноосвітньої школи, де він навчався.

Василь завжди був прикладом для товаришів та мав енергійну та дієву натуру. Адже ніколи не лишався осторонь, першим кидався на допомогу, - так згадують Василя односельці, вчителі, бойові друзі. Своє життя він поклав, виконуючи завдання у складі підрозділу 10 мобільного прикордонного загону, який влітку минулого року тримав оборону поблизу пункту пропуску «Довжанський».

Гідний приклад для майбутніх захисників Вітчизни! Велика честь для школи – колиски свідомих громадян – берегти пам’ять про славного патріота своєї країни!

Вшанувати пам’ять бойового побратима приїхали бійці 10 мобільного прикордонного загону та військовослужбовці Одеського загону морської охорони, які опікують, допомагають та підтримують родину загиблого воїна. Моряки прикордонники за військовим ритуалом відсалютували пам’яті героя, а бойові побратими подарували школі пам’ятний зелений берет.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси