На Одещині та Закарпатті затримали 2 сирійців та 4 сомалійців

НАЗАД
19 травня 2014 11:44

Канал незаконної міграції громадян Сирії із Молдови викрили у минулі вихідні співробітники Держприкордонслужби в Одеській області.

 <

Канал незаконної міграції громадян Сирії із Молдови викрили у минулі вихідні співробітники Держприкордонслужби в Одеській області.

Автомобіль «Ніссан» у прикордонній зоні, а саме на околиці села Біляївка, прикордонники відділу «Яськи» Білгород-Дністровського загону  зупинили для перевірки. Виявилося, що водій, громадянин України, віз двох громадян без документів, які назвалися громадянами Сирії.

Для з’ясування обставин правопорушення була проведена бесіда, під час якої сирійці повідомили, що водій організував та брав безпосередню участь у незаконному переправленні їх через державний кордон України. Наразі встановлюються деталі правопорушення. 

Крім того минулої доби прикордонники Чопського загону затримали   незаконних мігрантів, які «навпрямки» прямували до Словаччини.   

Правоохоронці відділу «Стужиця» зупинили  4 мандрівників на відстані одного кілометра до держрубежу. Затримані пояснили охоронцям кордону, що є вихідцями з Сомалі віком від 19 до 21 року, але жодним документом це не підтвердили. Також вони пояснили, що мали намір незаконно потрапити на територію Євросоюзу з метою пошуку кращих умов життя. Стосовно правопорушників ведуться перевірочні заходи.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси