На Одещині та Волині виявили понад 100 ящиків сигарет

НАЗАД
03 вересня 2014 14:11

На понад 560 тисяч гривень тютюнових виробів виявили нещодавно співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками податкової та співробітниками СБУ.

На понад 560 тисяч гривень тютюнових виробів виявили нещодавно співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками податкової та співробітниками СБУ.

Під час перевірки прилеглої до кордону території прикордонники відділу «Гребеники» Котовського загону помітили  доріжку слідів на вхід в Україну. Провівши пошукові заходи, правоохоронці виявили можливе місце накопичення підакцизних товарів та повідомили працівникам податкової. Міжвідомча група перевірила приватне помешкання жителя с. Гребеники, що на Одещині. В ході проведення спільного огляду в помешканні виявили 20 ящиків сигарет марки «Absolute» грецького виробництва та 16 ящиків сигарет «Прима» російського виробництва. Всього в помешканні було знайдено 18 тисяч пачок курива без акцизних марок.

А на Волині прикордонники Луцького загону спільно зі співробітниками СБУ на околиці міста Любомль зупинили для огляду автомобіль «Опель». Виявилося, що водій, житель Ковеля, перевозив 80 ящиків сигарет без акцизних марок на суму понад 360 тисяч гривень. Наразі з’ясовуються деталі правопорушення.

Нагадаємо, що тільки протягом 8 місяців цього року на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби у взаємодії з іншими компетентними органами виявили понад 3 мільйони пачок сигарет.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси