На Одещині та Буковині прикордонники виявили майже 1250 літрів спирту

НАЗАД
10 червня 2015 11:34

Минулої доби співробітники Держприкордонслужби та взаємодіючі органи у рамках боротьби з контрабандною діяльністю виявили три партії спирту, які порушники намагалися переправити через кордон у незаконний с

Минулої доби співробітники Держприкордонслужби та взаємодіючі органи у рамках боротьби з контрабандною діяльністю виявили три партії спирту, які порушники намагалися переправити через кордон у незаконний спосіб.

На Одещині прикордонники Ізмаїльського загону спільно із представниками фіскальної служби   затримали правопорушника з вантажем спирту на ділянці відділу «Нові Трояни». Житель прикордоння намагався незаконно переправити   на власному авто «KIA»  14 каністр спирту з  35 літрами у кожній. Документи на товар у правопорушника були відсутні. Загальний об’єм вилученого товару склав майже 500 літрів. 

Крім того на ділянці відповідальності  відділу «Лиманське» прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили 10 каністр з 250 літрами спирту, що були приховані на березі Кучурганського лиману.

Також 500 літрів спирту  виявили прикордонники Чернівецького загону на Буковині. Прикордонний наряд відділу «Вашківці» знайшов приховані каністри зі спиртом за 5 метрів від кордону. Наразі тривають пошуки причетних до даних правопорушень, товар буде переданий до податкової.

 

 

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси