На Одещині пройшли навчальні збори начальників підрозділів Південного регіонального управління Держприкордонслужби

НАЗАД
28 жовтня 2015 10:34

Сьогодні в пункті пропуску «Кучурган-авто», що на українсько-молдовському кордоні, відбулися навчально-методичні збори начальників відділів прикордонної служби, мобільних та інших підро

Сьогодні в пункті пропуску «Кучурган-авто», що на українсько-молдовському кордоні, відбулися навчально-методичні збори начальників відділів прикордонної служби, мобільних та інших підрозділів Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Під час зборів перевірено практичні навички офіцерів щодо дій з реагування на зміни обстановки під час охорони державного кордону як в пунктах пропуску, так і поза ними. Також було проведено практичні тренування по огляду транспортних засобів, виявлення та розпізнавання слідів правопорушників на контрольно-слідовій смузі, затримання правопорушників, які не виконують законні вимоги прикордонників тощо.

Для демонстрації порядку дій прикордонного наряду, у випадку масових заворушень, було відтворено ситуацію, коли «група місцевих жителів» намагається «відбити» затриманого.

Учасники збору мали можливість ознайомитись із механізмом роботи інформаційних баз даних Інтерполу, які вже протягом трьох місяців використовуються в багатьох пунктах пропуску на державному кордоні України.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси