На Одещині прикордонники зі стрільбою затримали 3 контрабандистів, які вантажили в автомобіль 30 ящиків сигарет

НАЗАД
29 березня 2016 10:13

Сьогодні близько 4-ї години ранку прикордонний наряд Котовського загону спільно зі співробітниками СБУ на напрямку населеного пункту Мала Комарівка, що неподалік держрубежу, помітили за допомогою тепловізо

Сьогодні близько 4-ї години ранку прикордонний наряд Котовського загону спільно зі співробітниками СБУ на напрямку населеного пункту Мала Комарівка, що неподалік держрубежу, помітили за допомогою тепловізора невідомих. Наблизившись, правоохоронці виявили чоловіків, які переносили через кордон коробки і завантажували їх в автомобіль «Ауді».

Останні, помітивши прикордонників, кинули автівку та коробки і спробували втекти. Щоб затримати порушників, охоронцям кордону довелося здійснити попереджувальні постріли вгору з автомата. Після нетривалого переслідування втікачів прикордонники затримали за кількасот метрів від кордону. Ними виявилися 3 громадяни України.

У коробках, які порушники намагались перенести через державний кордон, знаходилися сигарети. Всього в автівці було завантажено близько 30 ящиків тютюнових виробів марки  «Мілітері» молдовського виробництва.

Про правопорушення повідомлено представників ДФС, встановлюються  всі обставини.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси