На Одещині прикордонники завадили переміщенню великої кількості контрабандних сигарет

НАЗАД
25 листопада 2014 12:07

У результаті спеціальної операції щодо протидії контрабандній діяльності, проведеної співробітниками Держприкордонслужби, поблизу українсько-молдовського кордону сьогодні вночі було затримано велику партію

У результаті спеціальної операції щодо протидії контрабандній діяльності, проведеної співробітниками Держприкордонслужби, поблизу українсько-молдовського кордону сьогодні вночі було затримано велику партію контрабандних сигарет.

Про можливе правопорушення на державному кордоні прикордонники відділу «Тимкове» Котовського загону дізналися заздалегідь. Тому на всіх ймовірних напрямках порушення кордону були виставлені додаткові прикордонні наряди. Вже незабаром правоохоронці помітили як із молдовської території у напрямку українського населеного пункту Мала Слобідка рухається транспортний засіб із включеними фарами. Прикордонники вирушили правопорушникам навперейми. Втікаючи від правоохоронців, автомобіль марки «ЗІЛ» без державних номерів на польовій дорозі перевернуся. Порушники з місця події зникли. У вантажівці перевозили 95 ящиків з 50 тисячами пачок сигарет російського виробництва марок «Донской Табак», «Pirveli», «Беверлі»  та «Магнат».

Наразі проводяться заходи щодо пошуку причетних осіб до даного правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси