На Одещині прикордонники завадили незаконному переміщенню 200 літрів отруйних речовин

НАЗАД
05 червня 2015 16:01

Нещодавно прикордонники відділу «Кучурган» Білгород-Дністровського загону зупинили в прикордонному контрольованому районі автомобіль «Фольксваген».  

Нещодавно прикордонники відділу «Кучурган» Білгород-Дністровського загону зупинили в прикордонному контрольованому районі автомобіль «Фольксваген». Керував транспортним засобом громадянин Республіки Молдова, який стверджував, що рухався з міста Одеси до селища Кучурган.

В ході огляду даного автомобіля охоронці кордону виявили в ньому ємності з гербіцидами загальним об’ємом близько 200 літрів. В результаті подальшої перевірки було встановлено, що документи, які дозволяють перевезення даного вантажу по території України, у чоловіка відсутні.

Вилучений вантаж, який є отруйним, та особу, що його переміщувала, прикордонники передали представникам МВС. Попередньо в діях затриманого вбачаються ознаки порушення законодавства України, відповідальність за яке передбачена ст.321 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів»)

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси