На Одещині прикордонники затримали трьох водолазів на човні

НАЗАД
19 березня 2016 07:41

Учора прикордонники Одеського загону під час проведення заходів патрулювання виявили на ділянці відповідальності відділу «Одеса» гумов

Учора прикордонники Одеського загону під час проведення заходів патрулювання виявили на ділянці відповідальності відділу «Одеса» гумовий човен з трьома особами на борту.

Виявивши човен пост технічного спостереження направив на його перевірку малий катер морської охорони «Балаклава». Помітивши катер порушники вдалися до втечі в напрямку берега, однак прикордонники організували та відправили на цей напрямок ще одну групу реагування, яка на них вже очікувала. Під час огляду в човні було виявлено водолазне спорядження та гідрокостюми. Як стало відомо, маломірний плавзасіб вийшов із закритого об’єкту базування маломірних плавзасобів без дозвільних документів на плавзасіб та водолазне спорядження, при цьому не проінформувавши прикордонників про здійснення будь-якої діяльності за 24 години до початку, як цього вимагає чинне законодавство.

Усі особи були без документів, що посвідчують особу. Порушників доставлено в прикордонний підрозділ для оформлення документів та притягнення їх до адміністративної відповідальності за порушення правил прикордонного режиму. Проінформовано правоохоронні органи та територіальний орган Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси